+40 728 249 680 contact@itprenori.ro

Evenimente IT România

Platforma ITPrenori.ro vă pune la dispoziție informațiile legate de următoare evenimente ce vor avea loc în România din data de 22 Aprilie 2017 până în 2 Mai 2017.

Bestem 2017 – Best Engineering Marathon 2017

Eveniment este la a șapte ediție, este destinat studenților pasionați de inginerie și doresc să își testeze limitele în cadrul unei competiții de 24 de ore.

Acest eveniment le oferă studenților oportunitatea de a rezolva probele de coding oferite de partenerii precum: Accenture, EA și Microsoft.

BESTEM  urmărește să adune cât mai mulți studenți din cadrul Politehnicii. Totuși, având în vedere că este un concurs de profil tehnic, sunt vizați și potențiali participanți ai Universității București și Academiei de Studii Economice. Printre obiectivele noastre se numără atât încurajarea lucrului în echipă, precum și expunerea posibilităților de angajare pentru participanți.

Pentru mai multe informații puteți accesa pagina oficiala a evenimentului, BestBucuresti.ro sau pagina de Facebook


Ziua Comunicațiilor

Ediția din 2017 abordează modul în care telecomunicațiile susțin transformarea digitală a companiilor, alături de subiecte deja clasice precum Internet of Things, Cloud Computing și Securitatea Cibernetică. Expo-conferința pune în dezbatere tendințele din domeniul IT&C și reunește participanți de seamă din organizații publice și private. Evenimentul păstrează structura adoptată anul trecut, cu o sesiune plenară și ateliere tematice derulate în paralel, oferind astfel atât oportunități pentru discuții generale despre situația industriei de profil, cât și prezentări concrete de soluții și proiecte.

“În România, telecomunicațiile dau tonul transformării digitale. În urmă cu 20 de ani, lansarea primelor servicii GSM a democratizat accesul la mobilitate și a pus prima cărămidă la modernizarea companiilor locale. În toți acești ani, operatorii telecom s-au menținut în avangardă și  au adus pe piața locală cele mai noi tehnologii și procese de afaceri. Astăzi, viața și afacerile își ating potențialul doar conectate la rețea, iar digitalul transformă  fundamental întreaga societate”, afirmă Eugen Preotu, fondatorul conferinței Ziua Comunicațiilor.

La nivel local, industria IT&C a depășit o pondere de 5,6% din PIB și o valoare adăugată de peste 10 miliarde euro. Practic, orice companie beneficiază de aportul tehnologiei și al comunicațiilor în demersul de creștere a cifrei de afaceri și a profitabilității. Conform datelor publicate de ANCOM, la nivel de comunicații, în 2016 rata de penetrare a internetului mobil în România a ajuns la 95%, iar abonamentele de internet mobil de bandă largă au crescut cu 28%. Totodată, traficul mediu lunar per conexiune s-a dublat față de 2015, iar numărul de conexiuni 4G a crescut cu aproximativ 175%.  Practic, la 20 de ani de la lansarea serviciilor GSM, în România există 22,6 milioane de utilizatori activi ai serviciilor de telefonie mobilă.

La Ziua Comunicațiilor, ediția 2016 au participat peste 800 de persoane, reprezentând 20 de verticale economice. 45 de vorbitori au susținut prezentări în cadrul celor patru sesiuni, 22 de asociații profesionale și patronale și au trimis reprezentanții la conferință, iar 24 de companii au avut standuri in cadrul expoziției. Ziua Comunicațiilor este un eveniment anual patronat de domnul Eugen Preotu si organizat  de ITS Events Management, cu sprijinul MCSI și ANCOM.

Pentru mai multe informații accesați pagina


WE FOCUS ON: AUTOMATED CYBERSECURITY

Eveniment organizat de Focality in data de 25 Aprilie 2017 in incinta Radisson Blu Hotel BUCURESTI.

 Evenimentul este realizat de Focality, cu 20 de ani de experiență in spate și care livrează excelență operațională în materie de soluții IT, consultanță și instalații.

 

 

Agenda evenimentului:

9:00-9.30: Welcome coffee – înregistrare participanți. Sala Merope

SESIUNEA 01

09.30-10.15 : Cybersecurity : Provocări actuale – George Florea, Business Development Manager, Focality

10.15-11.00 : „Securitate Avansată în SDDC cu VMware NSX și Micro-segmentare” – Cristian Radu – Senior System Engineer SEA, VMware

11:00-11.45 : „Next-Generation Security Platform integrată cu Infrastructuri VMware” – Puiu Leontescu – Systems Engineer, Palo Alto Networks

11:45-12.00 : Coffee break

SESIUNEA 02

12:00-13.15 : Sesiune Demo „Integrare VMware NSX și Palo Alto Networks NGFW” Puiu Leontescu și Cristian Radu

13.15-14.00 : Lunch. Restaurant Dacia Felix.

14.00-14.30: Hunt the prize.

Pentru mai multe informați accesați următorul link.


TeCOMM București

 26 Aprilie 2017 – 27 Aprilie 2017

Radisson Blu***** Hotel BUCURESTI

Eveniment realizat în materie de e Commerce în Europa de Est alături de peste 250 de proprietari ai magazinelor online, profesioniști în e Commerce și jucători importanți din industrie.

Evenimentul va avea două worksphopuri (Electra Conference Room și Merope Conference Room), un cross-border forum (Caleano Conference Room) și conference day, în ziua următoare.

Pentru mai multe informații puteți pagina oficială a evenimentului și agenda completa a evenimentului.


Coding Dojo

26 Aprilie 2017

Mozaic Works BUCURESTI

Rolul acestui evenimente este de a aduce împreună persoane pasionate de programare, care doresc să participe la un transfer de informații și de abilități dedicate.

Obiectivele acestui eveniment:

  • Rescrierea codului
  • Design simplificat
  • Cod fără bug-uri
  • Transformarea cât mai sigură și eficientă a codului pe care nu l-ai scris tu
  • Învățarea unui nou limbaj de programare
  • Testare

Pentru informații suplimentare, accesați pagina oficiala a evenimentului.


Codette 4 Web

Adobe România (Anchor Plaza, et. 6, Bulevardul Timișoara 26Z, București) BUCURESTI

Eveniment parteneriat de Adobe România în cadrul căruia se va vorbi despre subiecte din domeniul seviciilor web.

Vor fi invitați din echipa TechOps, Site Reliability Engineers , Managed Services și din partea comunității Dovelopers.

Evenimentul este deschis tuturor indiferent de nivelul de pregătire dar locurile vor fi limitate. În acest caz se va ține cont de persoanele care beneficia cel mai mult și anume persoanele care sunt pasionate de acest domeniu și au lucrat, eventual, pe acesta.

Agenda evenimentului:

Agenda evenimentului:

18:30 – 19:00 Înregistrarea participanților

19:00 – 19:30 „Cum să jonglezi cu norii”, Maria Nita – Site Reliability Engineer Adobe;

19:30 – 20:00 „Back-up and high availability in AWS”, Daniel Micu și Luciana Surdoiu – Adobe;

20:30 – 21:00 „IT is like IKEA”, Cristina Pana – cofondator DOvelopers;

20:30 – 22:00 Networking.

Pentru informații suplimentare și înscriere accesați pagina


Gala Forbes 30 sub 30

Acest eveniment este dedicat tinerilor lideri sau antreprenori din țara noastră și scopul este de a demonstra că tinerețea nu mai reprezintă un handicap și nu doar persoanele în vârstă au mai multe resurse, cunoștințe și mai mulți bani.

Parteneri : BMW, Carrefour România, Nespresso, Banca Transilvania, Gentlemen`s Tailoring, iSTYLE-PRO, Praktiker, ASEBUSS.

Pentru mai multe detalii accesați următorul link sau pagina de Facebook a avenimentului


#BUCBISQL

In data de 2 Mai 2017, Bvd. Ion Mihalache nr. 15-17 Sector 1 BUCURESTI se va organiza evenimentul BUCHAREST BI&SQL.

Acest eveniment este  o întâlnire dedicată SQL și va fi susținut de speakerul specializat în domeniu SQL, Florin Angelescu.

Agenda:

6:30 – 7:00 Networking with Pizza and Cookies;

7:00 – 8:00 SQL Server Performance Indexing – Index Fundamentals ;

8:00 – 8:15 Q&A Session;

8:15 – 8:30 Short Feedback Session.

Pentru înscriere sau pentru mai multe informații