+40 728 249 680 contact@itprenori.ro

Lan Party National Edition

Evenimentul a avut un foarte mare succes, aducând în fața studenților noi modalități de testare sau metode de relaxare.

Etapa locală a celei de-a 14-a ediții de LAN Party s-a desfășurat în zilele de 16-17 martie, iar cea naţională va reuni câştigătorii competiţiilor locale din 10 centre universitare din ţară: București, Timișoara, Târgu Mureș, Târgu Jiu, Cluj, Craiova, Ploieşti, Petroşani, Bacău și Iași. Jocurile prezente la faza locală au fost: LOL 1v1 și 5v5, DOTA2 1v1 și 5v5, CS:GO 5v5, FIFA18, HearthStone și Mortal Kombat XL, iar toți cei prezenți s-au putut bucura de competiții extra pe XBOX ONE și PlayStation 4, precum FIFA18, Just Dance sau Mortal Kombat XL, care le-au adus și diverse premii câștigătorilor. Numărul participanților din acest an a fost peste așteptările noastre, iar cu cei mai buni dintre ei ne vom revedea în data de 28 aprilie, când se vor întrece pe ei înșiși în încercarea lor de a câștiga premiile puse la bătaie.

Comunicat de presă

LAN Party National Edition este una dintre cele mai mari competiţii, destinată tuturor studenţilor pasionaţi de tehnologie şi de jocurile video. Toți cei dornici să-şi demonstreze skill-urile în gaming o vor face în campionatele de League of Legends, Defense of the Ancients 2, FIFA18, HearthStone, Counter-Strike: Global Offensive, Mortal Kombat şi OVERWATCH.

A 14-a ediţie a evenimentului cuprinde 2 etape ce se vor desfăşura în Facultatea de Automatică şi Calculatoare din cadrul Universităţii “Politehnica” Bucureşti. Etapa locală are loc în zilele de 16-17 martie, iar cea naţională va reuni câştigătorii competiţiilor locale din 10 centre universitare din ţară: București, Timișoara, Târgu Mureș, Târgu Jiu, Cluj, Craiova, Ploieşti, Petroşani, Bacău și Iași, în data de 28 aprilie.

Evenimentul care aduce în acelaşi loc studenţii din toată ţara este organizat de către Liga Studenţilor din Facultatea de Automatică şi Calculatoare București (LSAC), în parteneriat cu Uniunea Națională a Studenților din România (UNSR).

Fiind vorba despre o ediţie naţională, acesta nu ar fi putut fi realizat fără ajutorul sponsorilor noștri: Trust Gaming, Tt E-Sports, FSP, Creative, IDM e-sports, Ventum Games, EEU Software, Mystery Rooms Escape, Parti Pipal, Photosnacks, Serioux, Ubisoft, PC Garage, Redragon şi Bruno Overclocking, cărora dorim să le mulțumim cu această ocazie pentru tot ajutorul și încrederea oferită. Fără ei, evenimentul nu s-ar putea ridica la așteptările participanților și nu le-ar putea oferi șansa de a câștiga un premiu.

Deși înscrierile s-au terminat și echipele pentru cele mai importante competiții s-au format deja, LAN Party nu este destinat doar celor care pot concura într-unul dintre jocurile enumerate anterior, ci tuturor celor care vor să petreacă un weekend plin de distracție și voie bună alături de noi. Competiții pe XBOX ONE și PlayStation4 sunt pregătite pentru oricine alege să ia parte la eveniment. După finalizarea etapei locale, pasionaţii de OVERWATCH vor avea ocazia să se înscrie în competiţie pentru etapa naţională, accesând site-ul http://lanparty.lsacbucuresti.ro/.

În a doua seară a etapei locale vom desemna norocosul câştigător al unui SSD de 256 GB, acesta fiind extras dintre toţi participanţii înscrişi până în data de 2 martie. Tot atunci va fi desemnat și cel mai înverșunat gamer, care în ultimele zile a reușit să ocupe primul loc în concursul organizat de LSAC București prin intermediul aplicaţiei LANParty Quiz: www.quiz.lsacbucuresti.ro.

De asemenea, cum zilele de 16-17 martie se arată a fi pline de surprize, toți cei care s-au înscris la cele două tombole organizate de Trust Gaming au șansa de a câștiga două premii oferite de către aceștia dacă sunt prezenţi la eveniment vineri, 16 martie.

Let the battles begin!

Evenimentul realizat de către Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnica București (LSAC) și în parteneriat cu Uniunea Națională a Studenților din România ( UNSR), ajuns la cea de a 14-a ediție, Lan Party National Edition, este o competiție destinată studenților pasionați de jocurile video pe PC, Xbox One , PlayStation 4, cât și smartphone, care vor putea  să-și demonstreze calitățile în campionate de League of Legends, FIFA 18,Counter-Strike Global Offensive, Mortal Kombat, HearthStone, Defense of the Ancients 2.

Pentru înscrieri aveți un buton mai jos sau puteți contacta organizatorii la numărul de telefon 0753 043 196, la e-mail contact@lsacbucuresti.ro , sau pe pagina de Facebook unde puteți vedea poze de la ediția trecuta. V-am lăsat 2 video-uri mai jos din una din edițiile anterioare să vă delectați.

 

Fiind vorba despre o ediție națională, în cadrul acestui eveniment vor veni studenți pasionați de jocurile video din 10 centre universitare din țară: București, Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Ploiești, Târgu-Mureș, Craiova, Bacău, Petroșani. Etapa locală va avea loc în 16 – 17 martie, iar jucătorii cei mai pricepuți se vor reuni în data de 28 aprilie la etapa națională. Ambele etape ale competiției se vor desfășura în Facultatea de Automatică şi Calculatoare din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti. Studenții pasionați de jocurile video și dornici să se afirme sunt așteptați să se înscrie la cel mai tare Lan Party al acestui an!