+40 728 249 680 contact@itprenori.ro

Târgul IT&C

Ediția din 2018 a Târgul IT&C, ca de fiecare dată, a fost un adevărat succes. 36 de companii de renume din domeniu au venit cu informații, joburi, internship-uri, goodies și multe surprize pentru cei aproximativ 1500 de participanți din cele două zile ale evenimentului. În timpul desfășurării evenimentului, participanții au putut vizita standurile companiilor, să pună întrebări reprezentanților acestora și chiar să aplice pe pozițiile disponibile. De asemenea, conferințele au reprezentat pentru mulți ocazia perfectă de a învăța despre cultura, mediul de lucru și oportunitățile din cadrul firmelor prezente.

În primăvara anului 2018 venim cu o veste bună pentru tinerii absolvenți și studenți: Târgul IT&C, aflat la a 11-a ediție, își va deschide din nou porțile pentru tinerii pasionați de tehnologie și care își caută un loc de muncă în acest domeniu.

Participanții au oportunitatea de a intra în contact cu oameni din cadrul companiilor și de a participa la conferințele susținute de aceștia. În cadrul acestui eveniment tinerii vor primi informații utile legate de procesul de recrutare al celor mai mari companii din România și din afară.

Cei interesați de oportunitatea de a lucra în domeniul IT&C le aducem la cunoștință că în cadrul acestui târg vor fi oferte de angajare, intershipuri, stagii de practică și burse de performanță, fiind așteptați la standurile firmelor pentru a pune întrebări și să aplice pentru pozițiile disponibile. În timpul conferințelor cei prezenți vor avea ocazia de a învăța despre cultura, mediul de lucru și oportunitățile interne ale firmelor.

Evenimentul va avea loc în decursul zilelor de 10 și 11 martie, între orele 10:00 și 17:00, la Facultatea de Automatică și Calculatoare din București. Vă informăm că la intervale de o oră vor avea loc conferințele companiilor participante.

Târgul IT&C reprezintă un bun prilej de consultare și informare a ariei de joburi din România, atât pentru studenți, cât și pentru cei care nu mai sunt activi în studiul academic, dar doresc să își găsească jobul potrivit. Scopul principal al evenimentului este definit de motto-ul evenimentului: ”Joburi pentru o generație”.

Pentru mai multe detalii urmăriți evenimentul pe Facebook sau pe site-ul oficial al evenimentului.