+40 728 249 680 contact@itprenori.ro

EESTEC (Electrical Engineering STudents’ European assoCiation) LC București vă pregătește cunoscutul eveniment Soft Skills Academy. Acesta a ajuns la cea de-a 5-a ediție și se promite a fi una dintre cele mai promițătoare de până acum prin traininguri de calitate susținute de traineri consacrați.

Evenimentul Soft Skills Academy 5 are scopul de a le dezvolta studenților abilitățile de comunicare și de soluționare a problemelor necesare unei cariere de succes. Faptul că în facultate se studiază în majoritatea cazurilor lucrurile teoretice, le îngreunează studenților procesul de integrare la locul de muncă și îi împiedică să evolueze în carieră, de aceea Soft Skills Academy 5 le vine în ajutor.

Evenimentul va avea loc în perioada 19-23 Martie și reunește o serie de 8 traininguri împărțite în două module Personal Development și Career Development. Pe parcursul acestor traininguri participanții vor putea să își dezvolte abilitățile de comunicare, de leadership, de negociere și multe altele, care îi vor ajuta să evolueze pe piața muncii. La începutul evenimentului vor primi și un Case Study care va ajuta la sedimentarea cunoștințelor învățate pe parcurs, găsind cea mai bună soluție, iar în ultima zi a evenimentului să o prezinte în fața tuturor.

Printre trainerii prezenți la acest eveniment se numără Laura Dragomir care vă va învăța cum să primiți și cum să oferiți un Feedback cât mai bun, Mihai Bonca, care va prezenta legătura dintre leadership și cultură organizațională și Laura Ghiuru care va vorbi despre Time Management.

Nu rata ocazia de a învăța lucruri noi într-un mediu prietenos și interactiv. Vino să te convingi singur că educația non-formală îți poate aduce multe beneficii. Aveți în continuare opina unor participanți din edițiile anterioare.

Tema și structura evenimentului:

Soft Skills Academy 5 este constituit din perioade de trainingorganizate în 2 module:

  1. Personal Development
  2. Career Development

Fiecare dintre aceste module va cuprinde o serie de câte 4 traininguri desfășurate în primele 4 zile (2 traininguri pe zi), unde participanții vor învăța să își dezvolte abilitățile de comunicare, de leadership, de negociere și multe alte aptitudini care îi vor ajuta să evolueze pe piața muncii. Pentru a-i ajuta să soluționeze problemele și să sedimenteze cunoștințele învățate, participanții vor primi și un Case Study la începutul evenimentului, urmând ca pe parcurs să găsească cea mai bună soluție, iar în ultima zi a evenimentului să o prezinte în fața tuturor.

Ediția anterioară:

  • au fost 156 înscriși
  • reach-ul atins la postări pe pagina oficială de Facebook Soft Skills Academy: 10488
  • numărul de like-uri pe pagina oficială de Facebook Soft Skill Academy: 1223

Despre EESTEC

Electrical Engineering Students’ European assoCiation este o organizație studențească, academică ce activează în 51 de universități din Europa. EESTEC Bucharest își desfășoară activitatea în cadrul Universității Politehnica din București. Viziunea noastră este de a susține studenții să își construiască viitorul, prin dezvoltarea unor proiecte gratuite dedicate exclusiv acestora, având scopul de a-i ajuta să își identifice și să își atingă potențialul.

Asociația a fost fondată în Olanda, în 1986. În ziua de astăzi, EESTEC este prezentă în 25 de țări și 51 de universități din Europa, având peste 5000 de membri activi.

Anul 2017:

  • 48 de evenimente organizate la nivel internațional (workshop-uri, IMW, Evenimente operaționale, Exchange-uri, Congrese);
  • 5000 membri EESTEC;
  • 244 membri activi în echipele internaționale;
  • 407 membri care au aplicat la evenimente internaționale în 2017.

Pentru înscrieri și mai multe informații accesați: