+40 728 249 680 contact@itprenori.ro

BEST Engineering Marathon (@BESTEM) este un maraton de programare aflat la a 8-a ediție care urmărește să îmbine munca și distracția deopotrivă. Probele de programare vor testa anduranța participanților preț de 24 de ore, dar și creativitatea lor. Fiind propuse de companii precum Microsoft, Arggo, Accenture, Electronic Arts și Ivanti, ele vor oferi studenților oportunitatea de a intra în contact direct cu domeniul în care vor activa mai târziu. Grupați în echipe de câte 3, vor duce la capăt task-uri ce vor antrena gândirea și spiritul de echipă sub presiune. Evenimentul va avea loc pe data de 14-15 aprilie în Biblioteca Centrală a Universității “Politehnica” București și se adresează studenților din UPB, facultatea de cibernetică (ASE) și specializarea CTI, facultatea de Matematică-Informatică (UB)

BESTEM VĂ PROVOACĂ SĂ VĂ DAȚI FRÂU LIBER IMAGINAȚIEI, PROVOCÂNDU-VĂ PRIN CELE MAI TARI PROBE DE CODING.

Probele de coding vor aborda tehnologii și subiecte variate, fiind adevărate provocări pentru imaginația și skill-urile participanților. Acestea sunt propuse de companiile partenere și pot fi privite ca o introducere în domeniul IT-ului, dar și o bună oportunitate de a căpăta experiență în ce presupune acesta. Echipele de câte 3 participanți vor lucra sub presiune într-un mediu care îmbină distracția cu munca deopotrivă, iar în caz de nevoie, vor dispune de ajutorul reprezentanților companiilor.

Pentru mai multe informații și înscrieri ai mai jos pagina oficiala a evenimentului și pagina evenimentului pe Facebook iar dacă vrei să faci parte din echipa BEST București ai și pentru asta un link mai jos.

Să nu uităm de video-ul de promovare a evenimentului. Cu plăcere! 😉