+40 728 249 680 contact@itprenori.ro

DE CE SĂ-ŢI ACTUALIZEZI SISTEMUL DE OPERARE WINDOWS 

valabil doar pentru cei ce nu au Windows 10 Fall Creators

În luna Februarie patchurile de la Microsoft s-au stabilizat, cu excepția ultimul patch  KB 4074588, pentru vârful de gama a sistemelor de operare de la Microsoft.

Patchurile din luna Februarie de la Microsoft nu au fost atât de rele ca și cele din luna Ianuarie, dar au reușit să pună problemele multor calculatoare. Deci dacă poți evita sau să treci peste această problemă e momentul potrivit să faci un update la Windows.

Microsoft a adus la cunoștință și analizează toate problemele cu patchul din luna Februarie:

  • Un eșec la instalarea KB4054517 din cauza unei erori 0x80070643

Chiar dacă actualizările s-au făcut, Windows Update prezintă un raport privind instalarea incorectă, iar update-ul nu a reușit să se instaleze corect.

  • După instalarea ultimelor actualizări, unele dispozitive USB și dispozitivele incorporate cum sunt cele de pe laptop (camera, mouse pad, tastatură) s-ar putea să nu mai funcționeze.

Acest lucru se poate întâmpla în momentul în care se face update-ul la Windows sau la noile drivere. Windowsul sare peste instalarea corectă.

  • După instalarea update-ului, unele dispozitive ar putea să aibă o eroare la bootare „INACCESSIBLE_BOOT_DIVICE”.

Ce este necesar să faci:

  1. În caz că nu folosești Windows 10 FallCreators Update versiunea 1709, e timpul să faci upgrade la Windows.  Pentru a verifica versiunea voastră de Windows caută în start „about your PC” sau dacă ai  Windowsul în limba română „despre pc-ul tău” și dai scroll în jos la „Windows Specifications” sau în română „Specificați Windows”.
  2. Asigură-te că antivirusul tău este compatibil cu update-ul din luna Februarie.

Dacă ai ultimul update de Windows Defender sau de alt antivirus poți face liniștit acest update.

  1.  o copie de rezervă (backup) a întregului sistem înainte să instalezi patch-ul.

Pentru mai multe informații aveți un buton cu sursa articolului ;).