+40 728 249 680 contact@itprenori.ro

Tehnologiile de viitor ajută generațiile tinere să învețe

Ce tehnologie va ajuta profesorii și elevii?

Realitatea augmentată prezintă o mulțime de oportunități deosebite de a duce învățământul tradițional la un nou nivel, astfel completând vechile metode de învățare cu tehnologia nouă. Octagon 4D face cartonașe multidimensionale ce sunt ușor de utilizat în clasă. Tot ce studenții trebuie să facă este să descarce o aplicație care să le permită să-și folosească telefoanele sau tabletele ca mijloc de amplificare a cardurilor 2D în imagini 3D!

Ce risca profesorii dacă nu se adaptează?

O carieră în educație necesită muncă și dedicare, dar, pentru trainer harnic, se poate dovedi ca fiind plină de satisfacții. Pentru cei care sunt serioși în ceea ce privește succesul în domeniul educației, este imperativ să rămâi bine informat despre tehnologiile actuale și cele ce sunt în schimbare. Odată cu evoluția tehnologiei, mediul de învățare, atât în campus, cât și online, va progresa în mod egal, iar necesitatea ca profesorii educației în tehnologie și design să continue să se dezvolte.

Viitorul in tehnologie si evoutia acesteia

Tehnologia va construi viitorul în toate domeniile. Că vorbim de medicină, industria auto, imobiliare, școală, drept sau alte domenii, tehnologia va ajuta în a rovoluționa viitorul în așa fel încât noi, oamenii, să ne putem bucura de viață și de plăcerile acesteia și astfel să ajungem să ne folosim puterea de a invoa, de a crea și de a iubi. Cum și când se vor întâmpla toate acestea? Citește articolul apăsând pe butonul de mai jos. 

IT-Information Technology

Ce înseamnă IT?

Cu ce se ocupă în mare parte un IT-st?

Câte persoane lucrează în domeniul IT&C în România?

Care sunt cele mai căutate posturi în domeniul IT?

Educația în tehnologie și tehnologia în educație

Tehnologia ne influnețează fiecare aspect al zilei noastre și ne ajută în munca și evoluția noastră. Anii 2000 ne-au învățat că este necesar să îmbrățișăm fiecare aspec al tehnologiei și să ne orientă spre tehnologie și spre educația acesteia. Educația distractivă, bazată pe acțiune și pe activitate directă, are efecte pozitive și ne demonstrează în fiecare zi că avem potențial mult mai ridicat decât credem și că ne putem dezvolta mult mai mult în viitor cu ajutorul tehnologiei.

RECENZIILE

Managementul reputației – S-ar putea să vă imaginați o celebritate care trebuie să facă controlul daunelor după ce a împărțit ceva inadecvat în timpul unui interviu sau a unei flmări. În realitate, managementul reputației este esențial…

Cibernetic FB SCAM

How to avoid FB Scam? Have you seen this kind of message lately? This is a SCAM on FB. If you have seen this message please do not act right away and consider controlling following aspects: Where is the message coming from?

Tips to avoiding infection

How to avoid ransomware Virus attack ??? – Lately we see more and more people having problem with the virus attack and we as expert can give you some short tips and trick how to avoid this kind of attacks. The first thing that you need to do and to control is the way that a virus can come into your network.

Informatica Aplicata

Obiectivul educației – Acest tehnician este viitorul manager IT. Misiunea lui este de a supraveghea, de a coordona și de a actualiza aplicțiile IT operaționale, de a dezvolta și de a adapta noile aplicații la nevoile specifice companiei.