+40 728 249 680 contact@itprenori.ro

Curs – KIDS PROGRAMMING

Academia de Informatică Aplicată ajută și dezvoltă viitorii copii.

Copiii viitorului se vor lupta cu o cerere mare de cunoștințe în viitorul ce îi așteaptă. Pentru aceștia viitorul devine din ce în ce mai complicat și mai tehnologic. Din fericire, ITprenori, vine în întâmpinarea copiiilor dumneavoastra, printr-un program complex de dezvoltare, prin care ITprenori oferă posibilitatea unuei calificări timpurii pentru absolvenții KIDS AIA (Kids Academia de Informatică Aplicată). Absolvenții acestui program de dezvoltare vor învăța și vor practica folosind ultimile tehnologi din domeniul IT , vor proiecta și implementa proiecte pentru companiile partenere ITprenori.

Comunicare, team working, team leading, dezvoltarea personală sunt punctele forte ce se vor dezvolta în copilul dumneavoastră prin programul nostru de școlarizare.

Copiii absolvenți ai programului KIDS AIA vor primi la finalizarea programului diplomă de abslovire KIDS AIA, Certificare IC3, Certificare Microsoft Office Specialist (la cererea în timpul anilor)  și Certificare ECDL (la cererea în timpul anilor).

Acest curs este gândit pentru copiii ce au abilități sau doresc să-și dezvolte abilitățile de programator, administrator și dezvoltator IT.
Cursul este bazat pe practică 75% și 25% teorie, în cadrul cauria copiii își vor îmbogăți cunoștințele legate de domeniul IT.

Cursul se adreseaza copiilor din clasele 9 și până în clasa a-12-a.

Structura cursului:

Modul 1: Ce inseamna IT
Cum este construit un PC
Functionalitatea unui PC
Cum lucram pe un PC
Modul 2: Functionalitatea calculatorului prin jocuri
Programare prin jocuri
Conexiunea dintre calculatoare prin jocuri
Modul 3: Notiuni de baza in WEB design
HTML
CSS
JS
OOP
SQL
Modul 4: Notiuni de baza in programare
Sintaxe si functionalitati
Programare C# și JS
Modul 5: Proiect – In functie de nivelul atins de grupa se poate ajunge la dezvoltarea unu program complex sau a unei platforme WEB complexe.

Durata cursului este de 360 ore (2 ani scolari / ) impartita in cursuri de cate 2.5 ore pe zi, de 2 ori pe saptamana.

Costul cursului este de:
490,00 RON / Copil / Luna – Pret intreg
400,00 RON / Copil / Luna- Inscriere de grup, minim 5
Cursantii vor folosi echipamentele proprii, cursul fiind un curs interactiv si bazat pe practica.