+40 728 249 680 contact@itprenori.ro

Ce au nevoie copiii?

Copiii au nevoie să aducă cu ei bunăstare, dorință de a învăța și timp. Aparatura se pune la dispoziție din partea noastră. Copiii vor avea cate un laptop, materiale de construcție pentru un robot și documentația nocesară.

Software-ul

Programul de funcționare pe care copiii îl vor învăța este acel lucru magic ce aduce la viață roboțelul construit. Împreună descoperim plăcerea programării roboților pe care le conectăm la laptop sau tabletă. Astfel, copiii înțeleg mai repede și mai bine cum interacționează software-ul și roboțelul cu lumea înconjurătoare.

Tehnologia este o necesitate

Tehnologia ne ajută să fim inovativi și să construim o lume mai bună și mai frumoasă. Cu ajutorul roboților copiii vor învăța cum pot automatiza anumite taskuri și ce înseamnă automatizarea, iar dacă copilul dumneavoastră are atracție în a construii și a inventa lucruri noi, atunci cursul de robotică este alegerea perfectă!

KITUL Cursantului

În funcție de curs, copiii au acces la laptop, piese pentru asamblarea unui robot, piese pentru interfața de comunicare dintre laptop și robotul sau mașina construită. În unele cazuri, aceștia vor lua acasă modulele electronice pe care le-au construit.

32 ședințe

Cursul se desfășoară pe parcursul a 32 de ședințe, cu frecvența de o ședință pe săptămână.

120 minute

Durata unei ședințe este de 120 minute cu o pauză de 15 minute la mijlocul ședinței.

90 RON

Prețul unei ședințe este 90 lei. La înscriere se va achita tranșa minimă de 720 lei.

Vreau să-mi înscriu copilul la curs

Alege varsta copilului

Acord de înscriere

10 + 12 =

Aici puteți vizualiza Politicile de confidențialitate a datelor cu caracter personal dupa care ITprenori.ro funcționează.