+40 728 249 680 contact@itprenori.ro

EDUCATIA inseamna informare

Pregatire in IT alaturi de ITprenori

Kids Robotics / Cursuri de robotica pentru copii

Copiii sunt inteligenți iar imaginația lor nu are limite iar noi, echipa ITprenori, suntem de părere că ei au un potențial foarte mare pentru viitor în ceea ce privește tehnologia.

Din această cauză am creat cursul de ROBOTICĂ pentru copiii ce au vârsta minimă de 9 ani.

CE ÎI ÎNVĂȚĂM PE COPII?

Ajutăm copiii ca la finalul cursului, aceștia să dobândesc cunoștințe despre concepte de fizică, electronică și programare, concepte ce îi vor ajuta în dezvoltarea imaginației și a competențelor copiilor în domeniul roboticii.

Echipa ITprenori aprofundează următoarele module de învățare pentru copii:

  • Noțiuni simple de fizică
  • Noțiuni de electronică
  • Explorarea robotului și rezolvarea autonomă de probleme cu ajutorul lui
  • Construcția unui robot sau a unui sisteme începând de la 0

Toate aceste proiecte sunt proiecte ce au aplicabilitate în viața reală. Astfel, împreună cu cei mici, explorăm universul IoT (Internet of Things) și tehnologiile folosite în prezent și viitorce ne pot ajuta în viața de zi cu zi, dar mai ales, vor impacta viitorul. 

CURS MS OFFICE

 

Permisul european de conducere a computerului, sau Microsoft Office Specialist fac parte din proceusl de certificare a abilitatilor de utilizare a computerului, recunoscut la nivel international.
Certificatul ECDL/MOS este recunoscut de majoritatea companiilor ce au activitate in peste 100 de tari dar si in institutii de invatamant de prestigiu.

Curs EXCEL

EXCEL – Program de calcul tabelar

Cu ajutorul informatiilor si cursului practic ITprenori – ECDL, nu doar ca vei ajunge sa manevrezi si sa extragi datele necesare din campurile unui tabel excel, ci vei putea sa-ti construiesti singur/a un plan financiar si un calcul tabelar pe perioade lungi si cu o multitudine de date. Cursul este construit pentru utilizatorii Excel, de nivel incepator si mediu dar aprofundeaza si cunostinte avansate de VBA.

Curs Networking

Networking – Administrator retele Basics

Cursul de Administrator retele Basics iti va prezenta informatiile cu privire la bazele rutarii, modele de imbunatatire pentru retele, vei invata cu sa planifici structura de adrese a unei retea, vei invata cum sa iti configurzi dispozitivele de retea dar si cum sa configurezi serviciile ISP. Acest curs se adreseaza tuturor persoane cu studii medii ce au cunostinte fundamentale de utilizare a calculatorului.

Curs Web Development

Web Development for beginners

Cursul de Web Development for beginners este creat pentru oricine doreste sa invete arta dezvoltarii web si sa aplice intr-un proiect toate aceste cunostinte. In cadrul cursului veti aborda subiecte precum cunostinte generale de Web, HTML, CSS, JavaScript, Javascript avansat, SQL si multe altele. Nu in ultimul rand, un web site live este proiectul final pentru cursanti, proiect activ pentru o companie partenera ITprenori.

Academia Informatica Aplicata

AIA – dezvoltare academică pentru viitorul tău

Viitorul tehnician IT este managerul IT din companiile ce vor să țină pasul cu dezvoltarea tehnologică. Misiunea lui este de a supraveghea, de a coordona și de a actualiza aplicțiile IT operaționale, de a dezvolta și de a adapta noile aplicații la nevoile specifice companiei.

Kids Programming

Kids Programming – curs de programare pentru copii

Cursul de Programare pentru copii va ajuta copiii sa se familiarizeze cu notiunile programarii si cu lumea IT. Cursul incepe cu notiuni de baza in IT dupa care se continua cu bazele in WEB development. HTML, CSS, JS si SQL sunt cate din temele prinmcipale abordate in acest curs. In functie de inclinatiile copiilor, acestia pot urma si alte cursuri avansate. Acest curs se adreseaza tuturor copiilor cu varste cuprinse intre 11 si 18 ani.