+40 728 249 680 contact@itprenori.ro

Peste 6 speakeri internaționali vor fi prezenți la DevTalks for Juniors, prima conferință internațională dedicată juniorilor IT!

București, 2 noiembrie Pe 11 noiembrie, la DeschisGastrobarși MATER, pasionații de tehnologie se întâlnescîncadrulDevTalks for Juniors, prima conferințăinternaționalăpentrujuniorii din domeniul IT, aflată la cea de-a douaedițieanulacesta.

DevTalks for Juniors – prima conferință internațională dedicată juniorilor IT

Prima ediție DevTalks for Juniors, organizată în 2016, a reușit să aducă împreună peste 140 de pasionați de tehnologie.Evenimentul din acest an îșipropune să fie unul de impact pentru comunitatea juniorilor din domeniul IT.

Atât conținutul de calitate, cât și cadrul practic și interactiv vor contribui la crearea unui context de învățare pentru persoanele prezente la eveniment. Astfel, timp de o zi participanții vor putea afla mai multe despre cele mai noi tendințe în domeniul IT, instrumentele folosite de către profesioniștii din domeniu, dar și oportunitățileșisfaturipentruprovocărileîntâlnitepeparcursulcarierei.

Aflat lacea de-a douaediție,DevTalks for Juniorsisipropunesăofereparticipanților o nouăexperiență de învățareprintemeleabordateîncadrulevenimentului. Astfel, urmărind ultimele trenduri din domeniul tehnologiei dezvoltate în cadrul DevTalks, cea mai mare expo-conferință dedicată developerilor din România, agenda DevTalks for Juniors estestructuratăpenoi zone de interesprecumFuture in Technology, AI&IoT&Robotics, Web, Mobile, Big Data, JavașiCareer Development.Ediția din acest an vareuni 400 de participanțicare vorlua parte la conferințeși workshop-uricevorabordatemedesprecelemainoitehnologii din domeniuprecumJava, .NET, PHP, C++/C#.

Agenda DevTalks for Juniors va oferi participanților un conținut de calitate, atât prin temele abordate, cât și prin invitații la eveniment. Printre cei 6 speakeriinternaționali de anul acesta se află Joe Winchester, Senior Technical Staff Member la IBM, Gerard Sans, Angular Evangelist la AngularZone și Michael Pustovit, Android developer la Stanfy. De la eveniment nu vor lipsi nici speakerii locali precum Magda Miu, Senior Android Developer, AlinMiu, Senior Java Developer, Sorin Țărmure, co-fondator Small Academy, SergiuArdelean, Augmented Reality Evangelist, Eduard Vasilache, MateiDumitrescu, Cristian Orășanu, Robert Knappși mulți alții.

Noutatea acestei ediții este reprezentată de o sesiune de discuții informale în cadrul Mentors&Investors Hour”. Timp de 30 de minute, participanții vor beneficia de interacțiunea cuinvestitorul Cosmin Ochișor,Investment Manager laHubraum, vordescoperiprovocărileîntâlniteînlansareaunui startup de la fondatoriiWoogie, darșisfaturidesprecarieră de la speakeriișimentoriiprezenți la eveniment.

De asemenea, de la eveniment nu vorlipsinicidistracțiașizonele de relaxare.Gateway VR Studiovacrea o zonăîn care participanții pot testa o serie de jocuriprinintermediulochelarilor VR, iarPC Garagevorcrea o zonă de Gaming cu 3 console PlayStation 4. Conceptul de Escape Room vaputea fi testatîn cadrulDevTalks for Junior prinintermediuluneiexperiențe VR oferită de VRCenter. De asemenea, pauzelevor fi maiplăcuteîmpreună cu Tassimo, Pauza de FructeșiMobilaDalin.

Companiilepartenere de anulacestasunt: Vodafone Shared Services, LuxoftșiUbisoft.

Evenimentul se adresează developerilor aflați la început de drum în domeniul IT, studenți, persoane care își doresc să dezvolte o carieră în domeniu sau chiar elevi. DevTalks for Juniors vaavealocpe11 noiembrie, la DESCHISGastrobar, înBucurești. Mai multedetaliidespreeveniment pot fi accesate pe www.devtalks.ro/bucharest/devtalks-jr/.

Participarea la eveniment este gratuită și se realizează pe bază de înscriere, în limita locurilor disponibile.

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutionseste o companie de consultanta in domeniulresurselorumane, specializata in dezvoltarea de solutii de recrutaresi employer branding.

Avand o experienta de 10 ani, Catalyst Solutions adaugavaloareclientilorsicandidatilor cu fiecaredintreproiectele sale: Angajatori de TOP (celmai mare targ de cariera din Romania organizatbianual in Bucuresti, Timisoara), www.Hipo.ro – singurul portal de carieradedicatexclusivcandidatilor cu studiisuperioare, Top Talents Romania (proiectceidentifica in fiecare an ceimaivalorosi 300 de tineriabsolventi la nivel national), Consulting Days (cuprinde o serie de conferinte dedicate celorinteresati de audit, taxe, contabilitate, legal si IT&C), GhidulAngajatorilor (publicatie de orientare in carieraadresatastudentilorsimasteranziilor din domeniul economic sitehnicdistribuita in celemaiimportantecentreuniversitare din tara), DevTalks(proiectulreuneste1000 de developeri&profesionisti IT pasionati de zonele web, online, cloud computing si big data)Targul Virtual pentruAbsolventisiAngajatori de TOP Virtual.