+40 728 249 680 contact@itprenori.ro

EESTEC Bucharest

EESTEC Bucharest te provoacă la un nou maraton de 24 de ore de programare făcut de studenți pentru studenți! Ediția a 9-a a concursului de tradiție EESTEC Olympics aduce din nou cele mai mari premii pentru pasionații de programare care vor răspunde la provocarea lansată de EESTEC.

Concursul principal va avea loc între 16 și 17 martie, la Universitatea Politehnica din București, iar împreună cu parteneri precum Bitdefender, B/Programmer și Google vor fi oferite premii în valoare de peste 4000 de euro. Pe lângă Main Challenge, cei de la EO9 au pregătit și 4 Side challenge-uri de 6 sau 12 ore cu premii în valoare de peste 1000 de euro fiecare, organizate în parteneriat cu BCR, Enevo, Ortec și UiPath.
Te regăsești în toate cele de mai sus și pasiunea pentru programare este mai puternică decât oricând? Poți aplica la toate!
Aplică împreună cu echipa ta accesând secțiunea Înscrieri până pe data de 3 martie și vino la teste în perioada 4-9 martie.
Dacă vrei să-ți depășești limitele, să-ți pui la încercare cunoștințele de programare și să trăiești emoțiile unui hackathon, arată-le că tu, împreună cu echipa ta, meritați să luați parte la acest maraton, obținând un scor cât mai mare la testele de preselecție.

MainChallenge

24 de ore de muncă asiduă, 20 de echipe formate din cei mai buni programatori din țară, o competiție care îi va pune la încercare chiar și pe cei mai curajoși.
Dacă te simți pregătit pentru această provocare, convingeți doi prieteni să ți se alăture și împreună puteți câștiga premii de până la 1800€ sau o șansă de a interacționa cu cele mai inovatoare companii din domeniu Google, Bitdefender, B\Programmer.

Tema provocării în acest an va fi legat de Inteligența Artificială, tema propriu-zisă rămânând, ca în fiecare an, un mister până în ziua competiției, când participanții se vor lupta pentru a găsi cea mai bună soluție și pentru a câștiga marile premii: 1800€ locul I, 1350€ locul II, 900€ locul III.
Așa că nu mai sta pe gânduri, înregistrează-te pe site împreună cu echipa până pe 3 martie și pregătește-te pentru cel mai tare hackathon din această primăvară!

SideChallenges

Anul acesta EESTEC Olympics revine cu conceptul de Side Challenges, o serie de competiții axate pe tehnologii și programare puse la cale de partenerii noștri, ce se desfășoară de-a lungul a 6 sau 12 ore.
Aceste mini-hackathoane îți oferă o gamă variată de teme și oportunitatea ca tu împreună cu echipa ta să vă afirmați prin participarea la cele patru Side Challenge-uri ale partenerilor noștri: Ortec, Enevo, BCR, UiPath.
Înscrie-te împreună cu echipa ta până pe data de 3 martie, accesând secțiunea Înscriere și luptați împreună pentru unul dintre cele 3 premii pe care le oferim pentru fiecare dintre cele patru probe: 600€ locul I, 450€ locul II și 300€ locul III.
Ai posibilitatea să te înscrii la câte Side Challenge-uri dorești și, bineînțeles, ești așteptat și la Main Challenge!