+40 728 249 680 contact@itprenori.ro

DevTalks Reimagined

Primăvara aceasta, DevTalks Reimagined revine cu cea de-a doua ediție virtuală a celei mai mari expo-conferințe dedicată developerilor și profesioniștilor IT din România. DevTalks Reimagined, pionier în spațiul conferințelor virtuale, construiește în acest an 3 scene noi dedicate liderilor IT, ingineriei, dar și noii dimensiuni 5G. Conferința se va bucura de încrederea a peste 30 de parteneri, lideri ai industriei tech. Vor fi 3 zile pline de conținut tehnic, de interacțiune, concursuri tehnice unde, ca în fiecare an, creștem ștacheta dificultății. Cea de-a doua ediție DevTalks Reimagined va aduce împreună 8000 de profesioniști IT și speakeri locali și internaționali de la companii de renume precum Google, Microsoft, RedHat, Spotify, Cisco sau Revolut, de la care participanții vor afla noutăți din domeniu și vor putea participa la sesiuni tehnice cu conținut de calitate.

TechTalks ONLINE

TechTalks ONLINE, unde curiozitatea și pasiunea pentru acest subiect sunt mereu la apogeu. Fiind structurat în conferințe si TechWebinarii, ai ocazia să afli despre cele mai noi proiecte, demo-uri, insights si tips&tricks.

TechWebinarii care abordează tematici precum “A day in life of Veeam Support Engineer”, “NEXT GENERATION Access & Identity Management”, “LEVERAGING SMART AUTOMATION TO CHANGE THE BANKING INDUSTRY”, “Developing and Deploying Microservices with PCF”, “ Blazor in .NET”, dar și cele 3 Conferințe Online Smart Everything, Java și AI & Machine Learning vor fi susținute de companii de TOP reprezentative din domeniu.

Prin urmare, te invităm în perioada 2-9 aprilie să ni te alături și la această ediție TechTalks ONLINE!

EESTEC Bucharest

EESTEC Bucharest te provoacă la un nou maraton de 24 de ore de programare făcut de studenți pentru studenți! Ediția a 9-a a concursului de tradiție EESTEC Olympics aduce din nou cele mai mari premii pentru pasionații de programare care vor răspunde la provocarea lansată de EESTEC.

Concursul principal va avea loc între 16 și 17 martie, la Universitatea Politehnica din București, iar împreună cu parteneri precum Bitdefender, B/Programmer și Google vor fi oferite premii în valoare de peste 4000 de euro. Pe lângă Main Challenge, cei de la EO9 au pregătit și 4 Side challenge-uri de 6 sau 12 ore cu premii în valoare de peste 1000 de euro fiecare, organizate în parteneriat cu BCR, Enevo, Ortec și UiPath.

LEADERS Explore

Începe călătoria către performanță!
Au început înscrierile pentru o nouă generație LEADERS Explore – primul nivel în programul tău de leadership care va avea loc în București, în acestă toamnă!
Studiezi IT, business, medicină, construcții, psihologie, cercetare, drept, agricultură, administrație publică, design sau arhitectură și știi că ești un om cu inițiativă?

Înscrie-te în Leaders Explore și află cum putem face România mai puternică.

BESTEM ’18

BEST Engineering Marathon este un maraton de programare în colaborare cu companii precum Micosoft, Arggo, Accenture, Electronic Arts și Ivanti care urmărește să îmbine munca și distracția, testând astfel anduranța și creativitatea participanților într-un interval de 24 de ore.

Evenimentul va avea loc pe data de 14-15 aprilie în Biblioteca Centrală a Universității Politehnica București.

Soft Skills Academy 5

 

Evenimentul Soft Skills Academy 5 are scopul de a le dezvolta studenților abilitățile de comunicare și de soluționare a problemelor necesare unei cariere de succes. Faptul că în facultate se studiază în majoritatea cazurilor lucrurile teoretice, le îngreunează studenților procesul de integrare la locul de muncă și îi împiedică să evolueze în carieră, de aceea Soft Skills Academy 5 le vine în ajutor.

Are you ready to HeackITall?!

HackITall, organizat de @LSAC București, aduce pentru toți studenții pasionați de domeniul tehnologiei și inovației provocarea lunii martie: 24 de ore de programare, o temă inedită și premii în valoare de 2000€! Fii pregătit să îți testezi creativitatea, anduranța și lucrul în echipă la cea de-a IV-a ediție a acestei competiții!

Târgul IT&C – Joburi pentru o generație

Primăvara anului 2018 aduce cu ea cel mai mare eveniment de carieră adresat tuturor studenților, proaspeților absolvenți și celor pasionați de domeniul tehnologiei – Târgul IT&C.

Lan Party National Edition

Una dintre cele mai mari competiţii, destinată tuturor studenţilor pasionaţi de tehnologie şi de jocurile video. Gamerii dornici să-şi demonstreze skill-urile o pot face în campionatele de League of Legends, Defense of the Ancients 2, FIFA18, HearthStone, Counter-Strike: Global Offensive, Mortal Kombat, dar și în cadrul competițiilor pe smartphone, XBOX ONE sau PlayStation 4.

ITPrenori Targuri si Evenimente

Evenimente de IT & Tech in facultatile din Romania

De la cine putem afla ultimile noutati din tehnologie si ultimile inventii daca nu de la echipe de studenti si profesori?
ITPrenori Targuri si Evenimente IEEE-Targu Mures

5th International Symposium on Digital Forensic and Security – ISDFS 2017

Suntem încântați să vă anunțăm că va avea loc cea de a 5-a ediție Internațională de Simpoziune și Criminalistică și Securitate Digitală (International Symposium on Digital Forensics and Security – ISDFS 2017), în orașul Târgu – Mureș, în perioada 26-28 Aprilie, în cadrul Universități Petru Maior. Evenimentul este sponsorizat de IEEE Romania Section.
Temele discutate in timpul conferinței vor fi publicate în IEEE Xplore Digital Library.

ISDFS asigură o platformă pentru cercetători și experți din mediul academic, industrial și guvernamental.  Cea de a 5-a ediție va continua să promoveze și să răspândească cunoștințe cu privire la mai multe subiecte și tehnologi relatate cu Criminalistica și Securitatea Digitală.
În cadrul evenimentul vor fi sesiuni speciale, workshopuri, tutoriale, keynotes, prezentări, postere și discuți în cadrul grupului.

Temele acestui eveniment:

  • Digital Forensics
  • Data Privacy
  • Cryptography
  • Information Security

Vă mulțumim pentru atenția acordată și sperăm ca v-am fost de ajutor.
Vom reveni curând cu alte evenimente din domeniul IT ce vor avea loc în țara noastră.

Până data viitore, numai bine!