+40 728 249 680 contact@itprenori.ro

DevTalks

  • London Stock Exchange Group, Red Hat, Smashing Magazine, Mozilla, SAP și Singularity University vor participa la DevTalks
  • Cea mai mare expo-conferință dedicată developerilor și pasionaților de tehnologie din România are loc pe 6 și 7 iunie la Romexpo

București, 27 mai 2019 Pe 6 și 7 iunie, DevTalks revine în București cu ediția numărul 6 și pregătește 2 zile de expo-conferință la Romexpo, în Pavilionul Central. La eveniment sunt așteptați peste 2000 de programatori, pasionați de tehnologie, reprezentanți ai companiilor de top din România, cât și 100 de speakeri locali și internaționali de la companii precum London Stock Exchange Group, Red Hat, Microsoft, Smashing Magazine, Mozilla sau SAP.

Prima ediție DevTalks a fost organizată în anul 2014, obiectivul conferinței fiind acela de a contribui la dezvoltarea comunității IT&C din România. În fiecare an evenimentul a adus pe scenele DevTalks speakeri locali și internaționali de renume, companii de top, startup-uri tech și parteneri din industrie pentru a construi împreună o rețea puternică de resurse și idei inovatoare.

De la DevHacks nu vorlipsinicimomenteleîn care echipeleparticipante se pot distraalături de prieteni. La hackathonvorexista zone de Gaming pentrupasionații de joccuri, ochelari VR pentru a experimentaconceptul de Escape Room, darșidispozitiveinteligenteprecum Google Glasses, SmartwatchSamsung Gear S, iPad Mini 2, Beaconișimultealtele. În plus, echipelecâștigătoarevorputeaprimipremiiînbanisaugadgeturiînvaloare de 1000 de Euro!

În plus, una dintre misiunile DevHacks este de a susține comunitatea femeilor din domeniul tehnologiei, astfel că, pentru un impact și mai mare, la cea de-a treia ediție, va exista o categorie dedicată, Women in Technology.

La eveniment sunt așteptați programatori indiferent de limbajul pe care îlcunoscsau de nivelul de experiențăîndomeniul IT, individual saualături de o echipăpentru a dezvoltacelemaiingenioaseidei care să contribuie la îmbunătățirea realității sociale.

DevHacksvaavealocpe 27-28 octombrie, la DESCHIS Gastrobar și MATER. Mai multe detalii pot fi accesate pe www.devtalks.ro/bucharest/devhacks. De asemenea, Hipo.ro sponsorizează 100 de invitații gratuite, aplică aici și poți câștiga un bilet la hackathon: https://goo.gl/P4xska

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutionseste o companie de consultanta in domeniulresurselorumane, specializata in dezvoltarea de solutii de recrutaresi employer branding.

Avand o experienta de 10 ani, Catalyst Solutions adaugavaloareclientilorsicandidatilor cu fiecaredintreproiectele sale: Angajatori de TOP (celmai mare targ de cariera din Romania organizatbianual in Bucuresti, Timisoara), www.Hipo.ro – singurul portal de carieradedicatexclusivcandidatilor cu studiisuperioare, Top Talents Romania (proiectceidentifica in fiecare an ceimaivalorosi 300 de tineriabsolventi la nivel national), Consulting Days (cuprinde o serie de conferinte dedicate celorinteresati de audit, taxe, contabilitate, legal si IT&C), GhidulAngajatorilor (publicatie de orientare in carieraadresatastudentilorsimasteranziilor din domeniul economic sitehnicdistribuita in celemaiimportantecentreuniversitare din tara), DevTalks(proiectulreuneste1000 de developeri&profesionisti IT pasionati de zonele web, online, cloud computing si big data)Targul Virtual pentruAbsolventisiAngajatori de TOP Virtual.