+40 728 249 680 contact@itprenori.ro

TechTalks – eventul fain la să dai joi în această toamnă!

Vremuri dificile, adaptare continua, dar nimic nu opreste a 13-a editie TechTalks! Lucky 13!
Nu este o lume la fel de futuristica ca in The Jetsons, dar tehnologia ne inconjoara si a ajuns sa fie o parte inevitabila din vietile noastre de zi cu zi. Se schimba si evolueaza continuu si si noi odata cu ea. La TechTalks am inteles acest fapt asa ca de doua ori pe an reunim pasionatii de IT, specialistii din domeniu, speakerii locali si internationali pentru un schimb de experiente inedit, pentru aflarea ultimelor tendinte, demo-uri, insight-uri si tips&tricks.

Este o noua editie TechTalks ONLINE la care poti participa fie ca esti acasa, la birou sau in masina! Asa ca ce mai astepti?

  • Participarea este gratuită.
  • Poți interacționa cu echipele companiilor care susțin webinarul prin intermediul chat-ului, dar si al microfonului si al camerei (daca vei dori, bineinteles) pentru o comunicare cat mai buna.
  • Poți adresa întrebări despre ce te interesează în cadrul secțiunii de Q&A.
  • Dupa participare ai access la inregistrarea webinarului in cazul in care nu ai reusit sa-ti iei notite
  • Interactionezi cu pasionati de tehnologie cu experiente diverse din care poti invata cat mai multe.

Iar procesul de inregistrare este unul rapid si simplu din doar 4 pasi:

  1. Aplici gratuit la webinariile de interes (poti aplica indiferent de locatia lor sau a ta):
  1. Astepti sa primesti un mail de confirmare de la noi;
  2. Primesti link-ul de acces la webinar inainte cu o zi sau doua;
  3. In ziua webinarului, te logezi la ora stabilita utilizand link-ul de acces primit pe mail.

E eficient, e aproape de tine, e actual!

Stay safe & enjoy the webinars!

De la DevHacks nu vorlipsinicimomenteleîn care echipeleparticipante se pot distraalături de prieteni. La hackathonvorexista zone de Gaming pentrupasionații de joccuri, ochelari VR pentru a experimentaconceptul de Escape Room, darșidispozitiveinteligenteprecum Google Glasses, SmartwatchSamsung Gear S, iPad Mini 2, Beaconișimultealtele. În plus, echipelecâștigătoarevorputeaprimipremiiînbanisaugadgeturiînvaloare de 1000 de Euro!

În plus, una dintre misiunile DevHacks este de a susține comunitatea femeilor din domeniul tehnologiei, astfel că, pentru un impact și mai mare, la cea de-a treia ediție, va exista o categorie dedicată, Women in Technology.

La eveniment sunt așteptați programatori indiferent de limbajul pe care îlcunoscsau de nivelul de experiențăîndomeniul IT, individual saualături de o echipăpentru a dezvoltacelemaiingenioaseidei care să contribuie la îmbunătățirea realității sociale.

DevHacksvaavealocpe 27-28 octombrie, la DESCHIS Gastrobar și MATER. Mai multe detalii pot fi accesate pe www.devtalks.ro/bucharest/devhacks. De asemenea, Hipo.ro sponsorizează 100 de invitații gratuite, aplică aici și poți câștiga un bilet la hackathon: https://goo.gl/P4xska

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutionseste o companie de consultanta in domeniulresurselorumane, specializata in dezvoltarea de solutii de recrutaresi employer branding.

Avand o experienta de 10 ani, Catalyst Solutions adaugavaloareclientilorsicandidatilor cu fiecaredintreproiectele sale: Angajatori de TOP (celmai mare targ de cariera din Romania organizatbianual in Bucuresti, Timisoara), www.Hipo.ro – singurul portal de carieradedicatexclusivcandidatilor cu studiisuperioare, Top Talents Romania (proiectceidentifica in fiecare an ceimaivalorosi 300 de tineriabsolventi la nivel national), Consulting Days (cuprinde o serie de conferinte dedicate celorinteresati de audit, taxe, contabilitate, legal si IT&C), GhidulAngajatorilor (publicatie de orientare in carieraadresatastudentilorsimasteranziilor din domeniul economic sitehnicdistribuita in celemaiimportantecentreuniversitare din tara), DevTalks(proiectulreuneste1000 de developeri&profesionisti IT pasionati de zonele web, online, cloud computing si big data)Targul Virtual pentruAbsolventisiAngajatori de TOP Virtual.