+40 728 249 680 contact@itprenori.ro

Microsoft Office 2019

Cu toate că Microsoft continuă campania de promovare a pachetului office 365, în 6 septembrie 2017 au anunțat, în cadrul evenimentului Microsoft Ignite, o nouă versiune de office. Numele de cod fiind ‘’cornflakes’’.

Noul pachet office 2019 se va lansa în a doua jumătate al anului 2018 și va fi valabil doar pentru Windows 10 și Windows Server 2016. Va include toate caracteristicile de la Office 365 plus câteva specificați noi cum ar fi: noi animații pentru PowerPoint, noi caracteristici pentru zoom, în Excel vor apărea diagrame și formule noi care te vor ajuta la analiza datelor.

Din păcate Office 2019 nu va primii 10 ani de suport cum au primit și predecesorii lui, va primii doar 5 ani plus înca doi ani extins.

Aplicațiile Microsoft Office 2019 vor fi instalate doar cu instalare Click+Pornire, nu se va oferii ca și pe celelalte office-uri MSI.

Pachetul Microsoft Office 2019 va include obișnuitele aplicați Word, Excel, PowerPoint și Outlook,împreună cu versiuni server pentru aplicațiile Exchange, SharePoint și Skype for Business.

Articole din trecut

Patchurile din luna Februarie de la Microsoft nu au fost atât de rele ca și cele din luna Ianuarie, dar au reușit să pună problemele multor calculatoare. Deci dacă poți evita sau să treci peste această problemă e momentul potrivit să faci un update la Windows. Microsoft a adus la cunoștință și analizează toate problemele cu patchul din luna Februarie.

În ziua de Vineri, 12.05.2017, lumea noastră a internetului a suferit un atac bine coordonat de ransomware. Acest atac a făcut ca Britain’s NHS să își oprească activitățile și cel mai grav a fost faptul că și-au anulat operațiile programate. Pe lângă acest lucru, o rețea mare de instituții private și publice din Rusia și China au fost afectate iar restul lumii a fost încremenită și șocată de acest atac.