Robotizarea bate la ușă

Avem bunici care ne povestesc cum era pe vremea lor, când pământul era lucrat de mâna omului și toate activitățile casnice sau cele agricole erau finalizate de ei. Cum ar suna dacă ți-aș spune că în viitor bunicii le vor povesti nepoților despre primii roboți cu care au intrat în contact? Revoluția digitală este realitatea zilelor noastre iar robotizarea este inevitabilă.

Numărul companiilor care se alătură acestui marș al tehnologiei este în continuă creștere deoarece din ce în ce mai mulți antreprenori înțeleg avantajele pe care robotizarea și automatizarea le aduc în procesele de fabricare și nu numai.

De ce să îl înscrii la cursurile de programare de pe ITprenori.ro?

Nu îți voi spune. Ai citit bine. Nu îți voi spune de ce să îți înscrii copilul la cursurile de programare de pe ITprenori.ro ci îți voi spune de ce vei face alegerea corectă dacă îl vei înscrie.

În primul rând, copilul tău se va bucura de „o școală altfel”. Va învăța prin joacă și totul i se va părea distractiv și captivant. Abordarea ludică și interactivă pe care am ales-o îi face pe copii să piardă noțiunea timpului și să rețină ușor informațiile.

Cursurile sunt bine structurate și oferă o progresie logică a lecțiilor, începând cu noțiuni de bază și avansând către lecții mai complexe.

Tehnologie avansată, viață mai simplă?

Principalele avantaje ale tehnologiei noi privesc facilitarea vieții de zi cu zi. Electrocasnicele gătesc în locul nostru, curăță, igienizează sau aspiră. Curățenia în casă devine din ce în ce mai simplă și mai ușor de păstrat dacă dispunem de instrumentele necesare.

Cumpărăturile ne sunt livrate direct la ușa noastră dacă folosim anumite aplicații sau platforme online.

Plătim facturile în doar câteva minute, cu doar câteva click-uri. Lucrăm din confortul casei noastre, de pe telefon, tabletă sau laptop și comunicăm ușor, de la distanță, atât audio cât și video.