Tehnologia cea de toate zilele 🚀

Știi deja că trebuie să iți înveți copilul bunele maniere în cei „7 ani de acasă”, dar știi care este momentul potrivit când copilul tău ar trebui să înceapă educația în IT?

Tehnologia face parte din viața noastră de zi cu zi, ba mai mult, este în continuă evoluție și pare că în viitor toate procesele și toate acțiunile noastre vor depinde de aceasta. Este important să înțelegem cum funcționează tehnologia și să o utilizăm eficient pentru a ne ușura munca. În plus, educația în IT nu se limitează doar la codare și programare, ci și la concepte de bază ale tehnologiei, cum o utilizăm în mod responsabil și în siguranță sau cum funcționează un computer. Totodată, dezvoltă alte abilități, cum sunt gândirea critică, rezolvarea problemelor, creativitatea și colaborarea.

Dacă ești un părinte care a înțeles importanța tehnologiei în viața copilului tău și îți dorești ca acesta să fie pregătit pentru viitorul digital care urmează, atunci sigur ai luat deja în calcul înscrierea piticului tău la cursuri de programare și probabil singura întrebare pe care o ai acum în minte este:

Descoperă tainele Marketingului Digital Avansat și transformă-ți afacerea într-un succes online!

Pentru majoritatea oamenilor, indiferent de vârstă, cel mai ușor mod de a învăța ceva este prin experiența practică. Teoria este percepută adesea ca fiind „greoaie” și ușor de uitat. În schimb, prin procese interactive și captivante ne sunt întipărite în minte informațiile și rămânem cu un bagaj consistent de cunoștințe.

Un alt instrument care vine în ajutorul memoriei noastre este vizualizarea. Ținem mai ușor minte lucrurile pe care le vedem, decât cele pe care le auzim. Copiilor, în general, le este foarte ușor să rețină concepte dacă acestea le sunt prezentate vizual, prin imagini, jocuri video, grafice sau videoclipuri.

De ce să îl înscrii la cursurile de programare de pe platforma ITprenori.ro?

din 2019

Luând în calcul toate cele de mai sus, oamenii din spatele ITprenori.ro au creat un mediu propice de învățare, stimulant și sigur, unde copiii pot învăța programare de la vârste fragede. Ce înseamnă vârstă fragedă în acest caz? Înseamnă momentul în care copilul este capabil să înțeleagă concepte de bază, când se poate concentra și când se implică activ în joacă, de obicei între 5-6 ani.

ITprenori.ro ține cont că micuții sunt diferiți și se dezvoltă în ritm propriu așa că pune la dispoziție cursuri adaptate în funcție de vârstă și de nivelul de dezvoltare al copilului, având sesiuni cu sau fără trainer, de programare sau chiar de robotică.

Nu îți voi spune. Ai citit bine. Nu îți voi spune de ce să îți înscrii copilul la cursurile de programare de pe ITprenori.ro ci îți voi spune de ce vei face alegerea corectă dacă îl vei înscrie.

În primul rând, copilul tău se va bucura de „o școală altfel”. Va învăța prin joacă și totul i se va părea distractiv și captivant. Abordarea ludică și interactivă pe care am ales-o îi face pe copii să piardă noțiunea timpului și să rețină ușor informațiile.

Cursurile sunt bine structurate și oferă o progresie logică a lecțiilor, începând cu noțiuni de bază și avansând către lecții mai complexe.

Există posibilitatea de a alege un curs cu trainer, unde copiii au parte de suport individualizat, unde profesorii răspund cu drag la întrebările piticilor curioși și oferă asistență suplimentară dacă este necesar.

Lecțiile se desfășoară într-un mediu sigur, chiar din confortul propriei case. Se poate exprima liber, se va simți confortabil și va dobândi multe abilități noi, pe care va fi dornic să ți le prezinte.

Ce mai aștepți?

Dacă fetița sau băiețelul tău prezintă interes pentru tehnologie sau computere, nu mai aștepta! Inscrie-l chiar acum la cursurile de programare de pe ITprenori.ro și deschide-i ușile spre o carieră de succes!

Misiune

Misiunea Noastră

Echipa ITprenori și-a propus, atunci când a început, să fie o bază de date pentru toți cei ce doresc să se educe și să își schimbe domeniul de activitate actual cu domeniul IT,  dar și să fim un punct de informare pentru cei ce doresc să-ți îmbunătățească cunoștințele. Educația înseamnă informare! Educația este pentru totdeauna! 

Visiune

Visiunea Noastră

Educația înseamnă informare!
Educația este pentru totdeauna! 
Aceste două propoziții stau la baza viziunii noastre. Poate nu toată lumea știe acest lucru dar Centrul ITprenori știe că va fi echipa care va învăța pe toată lumea să se educe și să-și dezvolte cunoștințele.

Serviciile Noastre

Experți În Toate Subiectele

Echipa ITprenori este compusă din experți MS Office, în limbaje de programare, interogare baze de date, administrare baze de date, administrare systeme de operare, dezvoltare software.

Învățare individuală

Învățare colectivă

Cursuri Live

Cursuri Înregistrate

Avem un număr destul de mare de cursanți mulțumiți de cursurile noastre atât prin documente cât și prin cursuri live.

Tranieri

Cursuri

Cursanți