Descoperă tainele Marketingului Digital Avansat și transformă-ți afacerea într-un succes online!

Ne așteaptă un viitor digital! Sună interesant sau te sperie?

Deși lumea a evoluat foarte mult, încă mai există oameni înspăimântați de tehnologie și îngrijorați cu privire la efectele acesteia asupra vieții lor. Acești oameni cred că în viitor roboții le vor fura locurile de muncă și ne vor invada intimitatea și securitatea personală.

Cu toate acestea, majoritatea oamenilor îmbrățișează tehnologia și o văd că pe o oportunitate de a ne ușura viața și activitățile zilnice. Sunt conștienți că fără tehnologie multe domenii nu ar fi reușit să facă performanță, aceasta aducând foarte multe beneficii în educație, comunicații, medicină, etc.

Principalele avantaje ale tehnologiei noi privesc facilitarea vieții de zi cu zi. Electrocasnicele gătesc în locul nostru, curăță, igienizează sau aspiră. Curățenia în casă devine din ce în ce mai simplă și mai ușor de păstrat dacă dispunem de instrumentele necesare. Cumpărăturile ne sunt livrate direct la ușa noastră dacă folosim anumite aplicații sau platforme online. Plătim facturile în doar câteva minute, cu doar câteva click-uri. Lucrăm din confortul casei noastre, de pe telefon, tabletă sau laptop și comunicăm ușor, de la distanță, atât audio cât și video.

În plus, tehnologiile noi și inteligența artificială (AI) ne ajută să evoluăm ca și oameni, punându-ne la dispoziție orice informație. Accesul la educație este mult mai simplificat, putem învăța lucruri noi din orice domeniu, primim răspunsuri la orice întrebări și ne dezvoltăm constant, umplând bagajul de cunoștințe.

Dacă în trecut trebuia să răsfoim o carte întreagă pentru a ajunge la anumite subiecte, acum ajungem în doar câteva minute la o cantitate uriașă de informații, studii, știri sau alte articole online.

Deși, așa cum am spus mai sus, unii oameni se tem că aparatura va afecta piața muncii și vor substitui anumite funcții, trebuie să precizăm că în același timp tehnologia este cea care a dus la apariția multor industrii și afaceri noi și a generat în acest fel locuri de muncă și a crescut economia. Nu-i așa că ai din ce în ce mai mulți cunoscuți care lucrează la birou, în IT sau în mediul online? Asta pentru că au devenit afacerile viitorului, iar cine se îndreaptă spre educația IT are asigurate multe uși deschise.

Atât tehnologia cât și AI aduce numeroase beneficii în domeniul medical, detectarea și diagnosticarea afecțiunilor depind de cele 2, iar radiografiile, tomografiile sau imaginile de rezonanță magnetică sunt din ce în ce mai ușor de analizat spre deosebire de observarea clasică, cu ochiul liber. Ba chiar, acestea pot să creeze scheme de tratament și participă inclusiv la îmbunătățirea rezultatelor chirurgicale.

Tehnologia și inteligența artificială au început să fie prezente în toate domeniile existente:

  • În procese de fabricație
  • În domeniul transporturilor
  • În servicii de asistență financiară
  • În retail, marketing și publicitate
  • În educație
  • În securitate și supraveghere
  • În resurse umane
  • În agricultură,

Și lista poate continua.

Tehnologia face parte din viața ta, alege să te bucuri de ea!

Hai să înveți cum să te bucuri de tehnologie și cum o poți utiliza pentru a-ți aduce cât mai multe beneficii! Intră pe Itprenori.ro și afla mai multe detalii.

Misiune

Misiunea Noastră

Echipa ITprenori și-a propus, atunci când a început, să fie o bază de date pentru toți cei ce doresc să se educe și să își schimbe domeniul de activitate actual cu domeniul IT,  dar și să fim un punct de informare pentru cei ce doresc să-ți îmbunătățească cunoștințele. Educația înseamnă informare! Educația este pentru totdeauna! 

Visiune

Visiunea Noastră

Educația înseamnă informare!
Educația este pentru totdeauna! 
Aceste două propoziții stau la baza viziunii noastre. Poate nu toată lumea știe acest lucru dar Centrul ITprenori știe că va fi echipa care va învăța pe toată lumea să se educe și să-și dezvolte cunoștințele.

Serviciile Noastre

Experți În Toate Subiectele

Echipa ITprenori este compusă din experți MS Office, în limbaje de programare, interogare baze de date, administrare baze de date, administrare systeme de operare, dezvoltare software.

Învățare individuală

Învățare colectivă

Cursuri Live

Cursuri Înregistrate

Avem un număr destul de mare de cursanți mulțumiți de cursurile noastre atât prin documente cât și prin cursuri live.

Tranieri

Cursuri

Cursanți