Învață programarea alături de ROBOBLOQ Train!

Trenulețul de la ROBOBLOQ este un roboțel distractiv și cu foarte multă tehnologie introdusă în el. Nu doar că vorbește, pe limba lui, dar și comunică prin lumini, note muzicale și mișcări distractive. Alături de el, cel mic va avea parte de lecții distractive și educative în domeniul programării și roboticii.

Certificat de participare

La finalul sesiunilor, cel mic va avea primi dovada participării la cursul nostru de programare și robotică. 

Sesiuni Online

Toate sesiunile sunt online, dar activitatea cursanţilor sunt urmărite îndeaproape de trainerii ITprenori.

Reușită garantată

Cursanții nu vor putea să treacă la următoarea etapă până nu vor asimila cunoștițele necesare și nu vor trece testele date. 

Cursul nostru

Ce învățăm în cursul nostru?

Abilități de gândire analitică

În cele 17 sesiuni împărțite, cei mici vor putea să facă diferența dintre hardware și software, vor putea să citească și să creeze un program de execuție în așa fel încât acesta să poată să controleze unul dintre roboții utilizați în curs.

Curs interactiv alături de trenulețul inteligent

Învățarea limbajelor de programare și abilităților de robotică încă din grădiniță oferă copiilor avantaje semnificative. Mai ales când trenulețul expres este parte din fiecare sesiune.

Creativitate și flexibilitate

Cu toate că oferim un curs activ și controlat de trainerii ITprenori, acest curs este gândit pentru a fii cât mai creativ și flexibil în programul dorit. 

Hai azi alături de noi!

Fiecare zi lăsată să treacă este o zi în care cel mic pierde informații necesare în dezvoltarea lui. Viața ce îl așteaptă este cu mult diferită față de viața trăită de noi sau de cei de dinaintea noastră. Așa că hai să nu mai stăm și să îi oferim o șansă reală micului nostru viitor. 

WHY

De ce să învețe cei mici programare și robotică?

Gândire logica

Cursurile de programare dezvoltă gândirea logică la copii, antrenându-i să identifice și să rezolve probleme pas cu pas. Această abilitate esențială le furnizează un cadru solid pentru abordarea situațiilor complexe din viața reală.

Dezvoltarea creativiății

Programarea încurajează copiii să-și exprime creativitatea prin dezvoltarea de soluții unice la probleme. Această abordare inovatoare îi pregătește pentru a găsi idei originale și eficiente în diverse domenii.

Rezolvarea problemelor

Prin codare, copiii învață să abordeze provocările cu răbdare și perseverență. Dezvoltând abilitatea de a identifica și implementa soluții, devin mai siguri și mai eficienți în rezolvarea problemelor.

Team working / Colaborare

Cursurile de programare îi învață pe copii să lucreze în echipă, să comunice și să-și împărtășească ideile. Această abilitate socială esențială le va fi utilă în diverse contexte, facilitând colaborarea și schimbul de cunoștințe.

Întelegerea tehnologiei

Programarea le oferă copiilor o înțelegere temeinică a tehnologiei și a funcționării dispozitivelor digitale. Această competență este crucială într-o lume tot mai dependentă de tehnologie și îi pregătește să fie utilizatori responsabili și conștienți ai noilor instrumente.

RECOMANDATE

Cursuri populare

12 sesions

Programming with DASH

Curs dedicat pentru cei mici în care DASH este partenerul de nădejde la fiecare pas din lecție.
În acest curs, cei mici vor putea să facă diferența dintre hardware și software, vor putea să citească și să creeze un program de execuție în așa fel încât acesta să poată să îl controleze pe DASH.

12 SESIONS

Programming with QOBO

Curs dedicat pentru cei mici în care QOBO este partenerul de nădejde la fiecare pas din lecție.
În acest curs, cei mici vor putea să facă diferența dintre hardware și software, vor putea să citească și să creeze un program de execuție în așa fel încât acesta să poată să îl controleze pe QOBO melcul.

.

12 SESIONS

Programming with EVO

Curs dedicat pentru cei mici în care EVO este partenerul de nădejde la fiecare pas din lecție.
În acest curs, cei mici vor putea să facă diferența dintre hardware și software, vor putea să citească și să creeze un program de execuție în așa fel încât acesta să poată să îl controleze pe EVO.

TESTIMONIALS

Ce spun cursanții noștri

“Cursul de programare și robotică a fost o alegere excelentă pentru copilul meu de 8 ani! Își dezvoltă creativitatea și abilitățile tehnologice într-un mod distractiv și educațional.”

Diana H.

“Suntem încântați să vedem cât de pasionat devine copilul nostru de 10 ani în legătură cu codarea! Este o oportunitate minunată de a-i cultiva interesul pentru tehnologie încă de la o vârstă fragedă.”

Marius A.

“Cursul online de programare a fost ușor de urmărit și ne-a oferit resurse excelente pentru a susține învățarea copilului nostru de 7 ani. Este un mod interactiv și sigur de a-i introduce în lumea tehnologiei.”

George M.

“Am văzut o creștere incredibilă în abilitățile logice ale copilului nostru de 12 ani odată cu participarea la acest curs. Recomand cu încredere tuturor părinților care își doresc să își inspire copiii în domeniul tehnologiei.”

Cătălin F.

Achiziționează un curs azi!

Transformă viitorul copiilor tăi încă de azi! Descoperă cursurile noastre de programare și robotică, perfect adaptate vârstei lor. Dezvoltă-le abilitățile tehnologice într-un mod distractiv și educativ. Cu lecții interactive și provocări captivante, copiii vor învăța să gândească logic și să creeze proiecte inovatoare. Investește în educația lor digitală astăzi pentru a le oferi un avantaj în lumea tehnologiei de mâine. Înscrie-i acum și pregătește-i pentru succesul viitor!

Vezi toate cursurileContactează-ne