Învață singur EXCEL de la A la Z

Datorită ușurinței în utilizare, acest program a devenit un standard al aplicațiilor de calcul tabelar. Datorită utilizării acestui program de către companiile din lume și datorită experienței acumulate pe parcursul timpului, programul a fost îmbunătățit pe parcurs pentru ași menține performațele la zi și în același timp aducând noi facilitati.

Cursul de MS Excel se adreseaza tuturor persoanelor care sunt la început de drum în utilizarea unei aplicații de calcul tabelar.  Cu ajutorul documentului pus la dispoziție de ITprenori vei avea o buna oportunitate să înveți noțiunile de baza în introducerea, structurarea și gestionarea informațiilor în forma tabelara dar și să dezvolți apoi noi date prin utilizarea funcțiilor și formulelor Microsoft Excel.

Este foarte simplu să începem, trebuie doar să știm de unde.

1

Citește

2

Invață

3

te califici

Despre noi

din 2019

ITprenori este o companie care furnizează cursuri de recalificare profesională în domeniul IT pentru adulți, de la A la Z.
ITprenori oferă o mare varietate de cursuri, de la bază la cele avansate.
Acest curs,  este dedicat celor ce doresc să învețe totul despre EXCEL, este un prim început pentru cei ce doresc să se documenteze singuri.

Misiune

Misiunea Noastră

Echipa ITprenori și-a propus, atunci când a început, să fie o bază de date pentru toți cei ce doresc să se educe și să își schimbe domeniul de activitate actual cu domeniul IT,  dar și să fim un punct de informare pentru cei ce doresc să-ți îmbunătățească cunoștințele. Educația înseamnă informare! Educația este pentru totdeauna! 

Visiune

Visiunea Noastră

Educația înseamnă informare!
Educația este pentru totdeauna! 
Aceste două propoziții stau la baza viziunii noastre. Poate nu toată lumea știe acest lucru dar Centrul ITprenori știe că va fi echipa care va învăța pe toată lumea să se educe și să-și dezvolte cunoștințele.

Serviciile Noastre

Experți În Toate Subiectele

Echipa ITprenori este compusă din experți MS Office, în limbaje de programare, interogare baze de date, administrare baze de date, administrare systeme de operare, dezvoltare software.

Învățare individuală

Învățare colectivă

Cursuri Live

Cursuri Înregistrate

Avem un număr destul de mare de cursanți mulțumiți de cursurile noastre atât prin documente cât și prin cursuri live.

Tranieri

Cursuri

Cursanți

Învață din confortul casei tale

Tutoriale online și documente online

În ziua de azi, să învățăm nu mai implică să ne deplasăm la un centru de informare sau într-o sală de learning. Tot ce trebuie să faci este doar să cauți informația, să ști să o filtrezi și să începi să te educi singur.

Fiecare dintre noi suntem doritori în a ne dezvolta cât mai mult și dorim să creștem de fiecare dată când avem ocazia și când simțim că ceea ce avem nu este suficient.

Fără cunoștinle de bază, acest lucru nu este posibil.

Hai să ne educăm și să nu mai așteptăm!

Acest curs PDF, este doar începutul tău în dezvoltarea ta și în educația ta. Toate informațiile necesare pentru a învăța singur totul despre EXCEL de la A la Z se regăsesc în documentul PDF pe care îl vei achiziționa ACUM.